Over Speloordeel.be

Speloordeel is een blog over gezelschapsspellen. Want wat is er immers leuker dan spelervaringen van anderen te lezen? Alle types, soorten en formaten van spellen worden onder de loep genomen.

 

Met deze blog willen wij informatie bieden aan iedereen die graag leest over spellen. De blog kan bijvoorbeeld dienen als hulpmiddel voor wie twijfelt over de aankoop van een spel, maar het kan eveneens een inspiratiebron zijn voor wie op zoek is naar leuke schatten in de spellenwereld.

 

De bedoeling is dat we deze spellenblog propvol informatie, ervaringen, foto’s, weetjes en vergelijkingen zetten zodat je als lezer meer te weten komt dan de vage indruk die je krijgt door de achterkant van de doos of de omschrijving op een commerciële website te lezen. Speloordeel wil eerlijk zijn, persoonlijk en recht vanuit het hart!

 

Eenieder wil zijn budget voor spellen immers zo goed mogelijk besteden. Hoe meer geïnformeerd, hoe beter dus. Wij hopen met deze blog te voorkomen dat spellen stofvangers worden en alleen maar gaan dienen om IN de kast te staan. Tevens willen wij leuke pareltjes bespreken, die je maar al te graag uit de kast wil halen.

 

Speloordeel zal recensies posten die gemaakt zijn door verschillende auteurs. Iedere schrijver heeft zijn eigen spelkeuze en schrijfstijl. Je zal snel ontdekken welke jou het meeste ligt. Hopelijk kan je inspiratie opdoen. Veel leesplezier!

 

Heb je nog leuke ideeën voor onze blog? Of heb je misschien ook zin om in je pen te kruipen en mee recensies te schrijven? Neem dan gerust contact met ons op: info@speloordeel.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.